Kantoren

Hoe opgeruimder de werkomgeving, hoe opgeruimder het hoofd. De schoonmakers van Schoonmaakbedrijf BKF doen waar ze goed in zijn en dragen bij aan een schone omgeving voor uw personeel. Zo kunt u zich concentreren op datgene waar u goed in bent. Namelijk u werk. Met ons als partner heeft u geen last van stofwolken, vieze keukens of volle vuilnisbakken. Uw kantoor is weer helemaal schoon.

De vakkundige, gedreven en goed opgeleide medewerkers in combinatie met innovatieve werkmethodes zorgen ervoor dat uw kantoor een plek is waar u iedere dag kunt presteren. Wij zijn flexibel zijn flexibel inzetbaar en deinzen er niet voor terug om een keer wat extra te doen.

Uiteraard nemen wij alle onderdelen mee in onze dagelijkse of periodieke schoonmaak. Denk hierbij aan het sanitair, keukens e.d. Naast de reguliere schoonmaak bieden wij ook periodieke extra’s aan zoals bijvoorbeeld tapijt of vloer reiniging.

Een aantal veelgevraagde diensten die wij uiteraard ook leveren is bet bewateren van planten en het vullen de koffieautomaten. Ons ervaren medewerkers staat graag tot uw dienst.